Hírlevél

E-mail:

Híreink

Csíksomlyói búcsú 2015 Pünkösdi program Erdélyben
2015 csíksomlyói búcsú pünkösdi programja A csíksomlyói búcsú nagymiséje Pünkösd szombatján, 2015 május 23-án a csíksomlyói, Kis- és Nagysomlyó hegyek közötti nyereg, Hármashalom oltáránál 12:30-kor ...

Ezer Székely Leány Napja 2014, erdélyi program és szállás Csíksomlyó közelében
Ezer Székely Leány Napja 2014, Erdély egyedi kulturális programja Ezer Székely Leány Találkozó 2014 alkalmából, erdélyi szállás foglalása  i t t Csíkszereda és Csíksomlyó a hagyományos helyszí ...

I. Erőss Zsolt teljesítménytúra, 2014
Erdélyi túra a Hópárduc emlékére I. Erőss Zsolt teljesítménytúra, 2014 Minden évben megszervezett erdélyi teljesítménytúrával kíván emléket állítani egykori túratársuknak, Erőss Zsolt hegymászónak, ...

Kapcsolat

Aranypatkó Vendégház 537203 Csíkvacsárcsi
(Vacaresti) 248 szám
Hargita megye (jud. Harghita)
Románia

Email:
office[kukac]aranypatko[pont]ro


Add a StartlaphozShare on Facebook

 Szállásfoglalás

 Kedves Látogató idáig eljutva, itt bátran kérdezhet az erdélyi szállással kapcsolatosan, hiszen mi a legrövidebb időn belül nagyon szívesen válaszolunk!                         

E-mail : office @ aranypatko . ro 

Erdélyi szállásfoglalás is kezdeményezhető, a fenti e-mail címen, vagy töltse ki az alább található online szállásfoglalási adatlapot.

És ha nem csak az erdélyi szállás érdekli, akkor friss információt adunk a következőkről: erdélyi utak állapota, útvonalak Erdélyben, székelyföldi látnivalók, erdélyi időjárás, legkedvezőbb pénzváltási lehetőségek vagy aktuális üzemanyagárak Erdélyben. Igény esetén segítünk erdélyi nyaralása megtervezésében.

Tájékozódjon hisz ez nem kerül semmibe!

E-mail : info @ aranypatko . ro

   Csereüdüléssel Erdélyben nyaralni?

Kérdésben a válasz, ugyanis az utazásnak ez a formája rendkívül költséghatékony módon oldható meg, gyakorlatilag a partnerek otthont cserélnek így szállásra nem kell költsenek !

Innen adódik az INGYENESSÉG !

A személyes találkozást álltalában hosszú kapcsolattartás előzi meg, ahol képződik egy alap az ismeretségnek. Vélemények, fényképek cserélnek gazdát, ezzel is elősegítve egy jó erdélyi nyaralást.

A cserepartnerek végül egymás rendelkezésére bocsátják az otthonukat, vagy második lakásukat, nyaralójukat egyidejűleg vagy esetleg különböző időpontokban, de betartva az általános szabályt, hogy pontosan olyan állapotban hagyják a lakást, melyben vendégeskedtek, ahogy azt érkezéskor találták.

   Erdélyi szállásfoglalás naptára

Naptárunkban megtekintheti, hogy a tervezett időben (pl. Pünkösdi csíksomlyói búcsú 2015-ben, vagy az erdélyi nyaralás időszaka), rendelkezik-e szabad szálláshellyel a ház.
Aranypatkó Vendégház szállásfoglalás

Szállást foglalni telefonon, e-mailen vagy az alábbi űrlap kitöltésével, lehet : Megrendelés után a szálláshelyet és egyéb szolgáltatásokat visszaigazoljuk, ezzel garantáljuk a foglalást.

  • Foglalás ideje:


  • Foglaló adatai:


  • Egyéb adatok:

  • 10 éves korig

  • 3+2=
Google PageRank